• Flyttevask

Garantert Flyttevask – 100% GARANTI

Hver dag renjør vi boliger skinnende rene klare for neste eier.

Vårt arbeid leveres med 100% Garanti som sørger for at selger, kjøper, innflytter, utflytter og megler er fornøyde.

Mange foretrekker å la oss vaske ut etter en slitsom utflytting. Det overrasker like mye hver gang, hvor mye rart man egentlig sparer på og som bare gjør flyttelasset enda større.

Slapp av og la oss ta utvask og overlevering. Vi stiller opp på kort varsel og alltid som avtalt.

Vi tar oppdrag i Akershus, Buskerud og Vestfold. Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Røyken, Hurum, Kongsberg, Tønsberg, Sande, Sandefjord, Larvik Asker og Bærum.

Bestill flyttevask

Gratis befaring

Kontakt oss i dag for flyttevask

Bestill flyttevask

Garantert Flyttevask

Vi støvsuger og rengjør alle typer gulv og tepper. Ved spesielle belegg eller treverk finner vi sammen ut den beste behandling.
Tak støves ned og vegger vaskes med fuktig mopp. Nikotinbelegg og andre sotskader kan være ekstra vanskelig å få vekk. Vi har industrielle løsninger. Snakk med oss for spesielle tilfeller.
Innvendig vindusvask er alltid inkludert i prisen. Ønsker du utvendig vask tar vi det på et par timer avhengig av hvor mange vinduer og hvordan adkomsten er.
Alle skap, skuffer og annen innredning vaskes grundig inkludert i fast pris.  Vi kan også vaske dine hvitevarer og avtrekksvifte på en drøy time. Et lurt triks er å legge filteret til viften i oppvaskmaskinen, da sparer vi tid og du penger. 
Vegger, skap, skuffer og annen innredning vaskes grundig. Dusj, toalett, servanter og avkalkes og rengjøres inkludert i fast pris.  
Vi vasker dører, vridere stikkontakter og karmer. Karmer og dører er utsatte gripeflater og trenger en skikkelig vask. Vi fisker det rent og pent til neste de nye innflyttere. 
Garantert flyttevask holder for de fleste. Har dere ilsted, hvitevarer eller andre behov hjelper vi dere med det meste. Vi blir enige om en pris på forhånd og tar gjerne en befaring for å estimere jobb utover normal flyttevask til 49 kr/kvm.

Tilbakemeldinger fra kunder

Veldig fornøyd =) Vi har brukt dere 3 ganger på rad og vil gjøre det igjen! Anbefales!
Nikolai, Flyttevask - Drammen
Vi er glade for vårt samarbeid og gleder oss til forsatt rene lokaler fremover 🙂 Takk
Trine , Fretex
Buskerud Renhold vasket ut vår enebolig etter salg i Asker. Supert resultat til avtalt tid og pris. Ingen ting å utsette på. Roger
Roger Finnanger, Flyttevask - Asker
Super jobb! Vi fikk til og med helt økologisk renhold uten tillegg i pris! Det er bra når vi er økologisk kulturbarnehage 🙂 OG – de vant på pris!
Ingrid Gammelsæther, Bessungen Barnehage